FLOREN TESTÁPOLÓ KAMILLA kivonattal 300ml és 500ml

Floren testápoló kamillavirág kivonattal. A kamillavirág kivonat a bőrt nyugtató, regeneráló, vitalizáló és irritációt csökkentő hatású hatóanyagokat tartalmaz. A testápoló hidratáló összetevői és a növényi kivonat értékes hatóanyagai kellemes bőrérzetet biztosítanak. A bőrfelületen könnyen eloszlatható, gyorsan felszívódik, zsíros nyomot nem hagy. Használata minden bőrtípusra ajánlott.

FLOREN TESTÁPOLÓ VIRÁGMÉZ jellegű 300ml és 500ml

Floren testápoló a méz védő- és tápláló, hidratáló, regeneráló tulajdonságú hatóanyagokat tartalmaz. A testápoló hidratáló összetevői és a virágméz értékes hatóanyagai kellemes bőrérzetet biztosítanak. A bőrfelületen könnyen eloszlatható, gyorsan felszívódik, zsíros nyomot nem hagy. Használata minden bőrtípusra ajánlott.

FLOREN TESTÁPOLÓ ALOE VERA kivonattal 300ml és 500ml

Floren testápoló Aloe Vera kivonattal. Az Aloe Vera kivonat a bőrt regeneráló, tápláló és a hámképződést elősegítő ásványi anyagokat, vitaminokat és nyomelemeket tartalmaz. A testápoló hidratáló összetevői és a növényi kivonat értékes anyagai kellemes bőrérzetet biztosítanak. A bőrfelületen könnyen eloszlatható, gyorsan felszívódik, zsíros nyomot nem hagy. Használata minden bőrtípusra ajánlott.

FLOREN TESTÁPOLÓ KÖRÖMVIRÁG kivonattal 300ml és 500ml

Floren testápoló körömvirág kivonattal. A körömvirág kivonat a bőrt védő és tápláló, vitalizáló és antioxidáns tulajdonságú hatóanyagokat tartalmaz. A testápoló hidratáló összetevői és a növényi kivonat értékes hatóanyagai kellemes bőrérzetet biztosítanak. A bőrfelületen könnyen eloszlatható, gyorsan felszívódik, zsíros nyomot nem hagy. Használata minden bőrtípusra ajánlott.

FLOREN TESTÁPOLÓ ALGA kivonattal 300ml és 500ml

Floren testápoló tengeri alga kivonattal. A tengeri alga kivonat a bőrt hidratáló, regeneráló és annak rugalmasságát biztosító tulajdonságokkal rendelkezik. A testápoló hidratáló összetevői és a növényi kivonata kellemes bőrérzetet biztosítanak. A bőrfelületen könnyen eloszlatható, gyorsan felszívódik, zsíros nyomot nem hagy. Használata minden bőrtípusra ajánlott. Kapható 300ml és 500ml kiszerelésben.