Floren illatosított körömlakklemosó 100ml-es

Kellemes illat segít, az aceton szagát semlegesíteni. A FLOREN acetonos körömlakklemosó  hatékonyan távolítja el a körömlakkot. Ápoló hatása megegyezik az illatmentes változattal.

Floren illatmentes körömlakklemosó 100ml-es

A FLOREN acetonos körömlakklemosó gyorsan és hatékonyan távolítja el a körömlakkot. Ápoló hatású B5 provitamint (Panthenol) tartalmaz,használata természetes körmökhöz ajánlott.

Floren Mézes kézápoló

A hozzáadott méznek  köszönhető, hogy termékünk segít megóvni a kezét a mindennapi igényvételek után. Kellemes illata hosszan tartó. Mindenhova  könnyen magával viheti a 100ml-es kiszerelést és otthonában az egész családnak kiváló választás a 200ml-es változat.

Floren Glicerines kézápoló

A glicerin tápláló hatásának köszönhető, hogy termékünk segít megóvni a kezét a mindennapi igényvételek után. Kellemes illata hosszan tartó. Mindenhova  könnyen magával viheti a 100ml-es kiszerelést és otthonában az egész családnak kiváló választás a 200ml-es változat.

Floren Kamillás kézápoló

A kamilla kivonatának köszönhető, hogy termékünk segít megóvni a kezét a mindennapi igényvételek után. Kellemes illata hosszan tartó. Mindenhova  könnyen magával viheti a 100ml-es kiszerelést és otthonában az egész családnak kiváló választás a 200ml-es változat.

Floren Aloe Vera kézápoló

Az aloe vera  kivonatának köszönhető, hogy termékünk segít megóvni a kezét a mindennapi igényvételek után. Kellemes illata hosszan tartó. Mindenhova  könnyen magával viheti a 100ml-es  kiszerelést és otthonában az egész családnak kiváló választás a 200ml-es változat .

Floren Körömvirág kézápoló

A körömvirág kivonatának köszönhető, hogy termékünk segít megóvni a kezét a mindennapi igényvételek után. Kellemes illata hosszan tartó. Mindenhova  könnyen magával viheti a 100ml-es kiszerelést és otthonában az egész családnak kiváló választás a 200ml-es változat.