FLOREN Exclusive HAJBALZSAM – 300ml

A hajmosást kiegészítő ápolást és frissítő hidratáltságot biztosít a hajnak anélkül, hogy elnehezítené. Hidratáló összetevői könnyű fésülhetőséget, lágy tapintást és fényt kölcsönöznek a kezelt hajnak. Használata minden hajtípusra ajánlott.

CSALÁN SAMPON – 500ml

A Floren Csalán sampon rendszeres használata hozzájárul a haj természetes szépségének megőrzéséhez, kíméletes tisztítást biztosít. Értékes hatóanyagokat tartalmazó növényi eredetű kivonata támogatja a fejbőr megfelelő működését, bőrsemleges pH-értéke kíméli a bőrt.  

ROMANTIC HAJSAMPON 1000ml

A Romantic hajsampon válogatott összetevői segítik a haj természetes szépségének megőrzését és kíméletes tisztítását. Bőrbarát pH-értékű, hígítva naponta is használható. Használat: dörzsölje a sampont a megnedvesített hajba, majd bő vízzel öblítse le.

JADE CSALÁNOS KRÉMSAMPON 1000ml

A csalán hatóanyagait a népi gyógyászat évszázadok óta használja a hajhullás, korpásodás és hajzsírosodás ellen. A JADE csalános krémsampon a kíméletes tisztítást és a csalánkivonatának értékes tulajdonságait egyesíti magában.

FLOREN ULTRA ERŐS HAJLAKK – PANTENOLLAL 400ml

A FLOREN ultra erős hajlakk tökéletes formát és maximálisan erős, hosszan tartó tartást biztosít a frizurának anélkül, hogy a hajszálak összetapadnának. Pantenol hatóanyaga hozzájárul a hajszálak káros környezeti hatásoktól való védelméhez.

FLOREN EXTRA ERŐS HAJLAKK – PANTENOLLAL 400ml

A FLOREN extra erős hajlakk tökéletes formát és erős, hosszan tartó tartást biztosít a frizurának anélkül, hogy a hajszálak összetapadnának. Pantenol hatóanyaga hozzájárul a hajszálak káros környezeti hatásoktól való védelméhez.

FLOREN EXCLUSIVE SAMPON csalánkivonattal

A Floren Csalán sampon rendszeres használata hozzájárul a haj természetes szépségének megőrzéséhez, kíméletes tisztítást biztosít. Értékes hatóanyagokat tartalmazó növényi eredetű kivonata támogatja a fejbőr megfelelő működését, bőrsemleges pH-értéke kíméli a bőrt. Kapható 300ml és 500ml kiszerelésben is.

FLOREN EXCLUSIVE SAMPON korpás hajra

A Floren krémsampon korpás hajra kímélő és hidratáló összetevői elősegítik a haj kíméletes tisztítását. Korpásodás elleni hatóanyagot tartalmaz. Kapható 300ml és 500ml kiszerelésben is.

FLOREN EXCLUSIVE SAMPON száraz hajra

A Floren krémsampon száraz, töredezett hajra kímélő és hidratáló összetevői elősegítik a haj és a fejbőr hidratálását és kíméletes tisztítását. Kapható 300ml és 500ml kiszerelésben is.

FLOREN EXCLUSIVE SAMPON normál hajra

A Floren krémsampon normál hajra kímélő és hidratáló összetevői elősegítik a normál haj természetes szépségének megőrzését és kíméletes tisztítását. Kapható 300ml és 500ml kiszerelésben is.